• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Barça-stjerner hånet for ekstravagant uniform: Den ansvarlige bør arresteres

Foto: Getty Images

Barcelona-stjernerne er blevet hængt ud på Twitter, efter at de i weekenden blev tvunget til at iklæde sig noget relativt besynderligt tøj.

Af gram

Barcelona slog i weekenden Atlético Madrid med 1-0, men det katalanske storholds stjerner endte alligevel med at blive hængt ud på de sociale medier.

Årsagen var ikke relateret til præstationerne på banen, men istedet et besynderligt tøjvalg inden topkampen.

Læs også: Efter Messi-triumf: Liverpool-profil håner Barça med komisk tweet

Den ansvarlige bør arresteres
På vejen til Madrid var Barcelona-stjernerne således blevet bedt om at iklæde sig det samme tøj. I de fleste storklubber er det typisk et jakkesæt, som spillerne får besked på at iklæde sig, men i Barcelona ønsker man tilsyneladende at skille sig lidt mere ud. Lionel Messi og kompagni var således alle iklædt beige bukser med tre hvide striber på låret, samt grå bomberjakke og sorte lædersko. 

Særligt bukserne virker som et besynderligt tøjvalg, og uniformen er da heller ikke blevet godt modtaget på Twitter.

- De ligner en blanding af Ghostbusters, skraldemænd og statister i musicalen Grease... sikke en stil fra Barcelonas officielle tøjafdeling, lød det således fra en fan på Twitter.

- Haha, vil nogen venligst øjeblikkeligt arrestere personen, der har ansvaret for deres garderobe? lød det fra en anden fan.

- Det tøj ligner noget, som lufthavnsmedarbejdere ville have på, lød det fra en tredje fan.

billederne er der da også en håndfuld af Barcelona-spillerne, der ser mindre begejstrede ud, efter at være blevet pålagt at iklæde sig den ekstravagante uniform.

Har samarbejde med tøjmærke
Ifølge The Sun var Barcelona-spillerne iklædt den fashionable uniform, fordi den katalanske storklub har indgået et samarbejde med det amerikanske tøjmærke Thom Browne.

Barcelona-stjernerne er således forpligtet til at iklæde sig tøj fra det amerikanske mærke, når de rejser til vigtige udekampe.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...