• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Barcelona bekræfter: Går tilbage til sorte spilletrøjer

Foto: Getty Images

Barcelonas udebanetrøje kommer i næste sæson til at være sort. Det er tredje gang, at katalanerne præsenterer en sort spilletrøje.

Af gram

Både Barcelona og Real Madrid har fredag præsenteret nye spilletrøjer. 

Madrilenerne kommer i næste sæson til at spille i lyserødt på udebane, mens Barcelona nu har bekræftet, at man går tilbage til den sorte udebanetrøje, som man senest anvendte i 2011/12-sæsonen.

Læs også: Real Madrid præsenterer ny spilletrøje: Skal spille i lyserødt mod City

Barcelona præsenterede for et par uger siden klubbens kommende hjemmebanetrøje, hvor man har valgt at gå tilbage til de klassiske striber. 

Spillede i sort i Guardiolas sidste sæson
På Barcelonas hjemmeside skriver klubben, at det er tredje gang, at man kommer til at tage sorte spilletrøjer i brug. Den seneste gang var i 2013/14-sæsonen, hvor det dog var tredjetrøjen, der var sort. De sorte trøjer blev derfor ikke taget i brug så ofte i denne sæson.

Tilbage i Pep Guardiolas sidste sæson som Barcelona-cheftræner havde katalanerne dog en sort udebanetrøje. Det var dog ikke den bedste sæson for Barcelona, der hverken vandt Champions League eller La Liga.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...