• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle Morten Gram-Hanssen

Barcelona har besluttet sig endeligt: Denne angriber skal erstatte Suarez

Foto: Getty Images

Luis Suarez er på vej ud i kulden i FC Barcelona, og efter alt at dømme bliver det Inter-angriberen, Lautaro Martinez, der skal erstatte ham.

Af gram-hanssen

Luis Suarez led for nylig en alvorlig skade, der formentlig holder ham uden for grønsværen i et par måneder. 

Suarez var dog under alle omstændigheder på vej væk fra Barcelona, og klubben har således arbejdet ihærdigt på at finde en erstatning for uruguayaneren. 

Læs også: Barca-spiller afslører: Vi må ikke tackle Messi til træning

Og ifølge AS, har klubben nu identficeret den spiller, der skal erstatte Suarez. Der er tale om Inter-skarpretteren, Lautaro Martinez, der har har været i særdeles god form for den italienske klub i denne sæson. 

Den unge argentiner har angiveligt en frikøbsklausul i sin kontrakt - der kun er gældende i omkring ti dage i juli - på ca. 825 millioner, som Barcelona nu har besluttet sig for at aktivere. 

Martinez har været ganske målfarlig i denne sæson, hvor det er blevet til 15 mål i 25 optrædener - den 22-årige angriber har haft et fornemt samarbejde med Romelo Lukaku i Inter-angrebet på det seneste. 

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...