• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Barcelona-stjerne afslører: Det her sagde jeg til Messi, da han ville væk

Foto: Getty Images

Gerard Piqué bad i sommer Lionel Messi om at holde ud indtil næste sommer, hvor Barcelona sandsynligvis får en ny ledelse.

Af gram

Barcelona-veteranen Gerard Piqué har i et interview med La Vanguardia afsløret, hvad han sagde til Lionel Messi, da argentineren i sommer sendte en transferanmodning til Barcelonas ledelse. 

- Jeg havde ikke så meget at gøre med Leo i de dage, for der var tale om en meget personlig beslutning. Jeg kan huske én besked, som jeg sendte: 'Leo, om ét år kommer der nye folk ind'. Leo har fortjent retten til at tage sådan en beslutning, og hvis han følte, at det var bedst at skifte... hvis jeg havde været præsident, så havde jeg håndteret det anderledes, lyder det således fra Piqué. 

Læs også: Piqué tordner mod Barça-ledelsen: Det er uhyrligt

- Der er tale om en spiller, der har givet så meget i 16 år. Man er forpligtet til at indgå en aftale, som også er god for ham. Det burde ikke være tilfældet, at de to lejre er så langt fra hinanden. 

- Hvordan kan det ske, at den bedste spiller i historien en dag beslutter, at han er nødt til at sende en transferanmodning, fordi han føler, at der ikke bliver lyttet til ham? Hvad foregår der? 

- Leo fortjener alt det bedste. Det nye stadion bør blive opkaldt efter ham. Vi er nødt til at værne om vores klublegender, i stedet for at sværte dem til. 

I 2021 er der præsidentvalg i Barcelona, og her er der ikke mange, der regner med, at den nuværende ledelse bliver genvalgt. 

---------------------------
Se alle de fede Europa League-kampe på Dplay til spotpris for Tipsbladets og clbold.dks læsere - SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...