• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle Lasse Sylvest Mikkelsen

Barcelona-stjerne har corona

Foto: Getty Images

Den spanske forsvarsspiller Sergi Roberto er testet positiv for Covid-19, oplyser FC Barcelona

Af mikkelsen

Siden Samuel Umtiti blev testet positiv for coronavirus tilbage i midten af august, er Barcelona førstehold blevet testet to gange om ugen.

Og helt frem til onsdag har den catalanske storklub ikke haft nogle nye udbrud af coronavirus. Tirsdag fik spillerne igen taget en test, og onsdag stod det klart, at den spanske højreback Sergi Roberto er testet positiv for Covid-19.

Klubben oplyser, at spilleren ikke udviser symptomer, men at han er gået i selvisolation i sit hjem.

Den 28-årige er i øjeblikket skadet, hvilket forventes at holde ham ude i to måneder, og derfor får den positive test ikke nogen direkte indflydelse på Champions League-kampen mod Ferencvaros onsdag aften, og på grund af skaden har hans kontakt med de andre spillere fra førsteholdet været minimal. Derfor vurderes det, at der ikke er nogen risiko for, at han har smittet nogle af sine holdkammerater.

Barcelona er i gang med at finde frem til dem, der har været i kontakt med Roberto, hvilket vurderes at være fysioterapeuter og læger.

Den spanske landsholdsspiller er det tredje tilfælde af coronavirus i førsteholdet. Bosniske Miralem Pjanic blev nødt til at udskyde sin officielle præsentation i klubben på grund af smitte.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...