• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle Morten Gram-Hanssen

Barcelona-træner lægger pres på: Jeg ville elske at træne Neymar

Foto: Getty Images

Quique Setién lægger ikke skjul på, at han gerne kunne tænke sig at få Neymar tilbage til Barcelona.

Af gram-hanssen

Der gik ikke lang tid efter, at Neymar fuldførte det dyreste skifte i fodboldhistorien fra Barcelona til Paris Saint-Germain tilbage i 2017, før brasilianeren blevet kædet sammen med et skifte tilbage til catalanerne. 

Sidenhen har rygterne svirret mere eller mindre konstant. Barcelona pressede angiveligt heftigt på i sommer, men det kiksede altså med at få en aftale på plads med den franske hovedstadsklub. 

Læs også: Barça-ikon udpeger sine to største idoler

Nu har corona-krisen så i den grad kompliceret, at et skifte kan blive faciliteret denne sommer. Ifølge Barcelona-cheftræner Quique Setién er der imidlertid ingen tvivl om, at det ville være fantastisk at få 28-årige Neymar tilbage klubben. 

- Jeg ville elske at træne ham på et tidspunkt, da han er en verdensklasse spiller. For at være ærlig, så udlever jeg allerede en drøm ved at træne Messi, men jeg ville være virkelig glad, hvis Neymar kom til klubben, siger Setién til beIN SPORTS. 

Flere spanske medier har dog på det seneste rapporteret, at en Neymar-tilbagevenden til Barcelona er usandsynlig denne sommer. 

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...