• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Bayern-boss afslører: Mødte grædende Thiago i parkeringskælderen

Foto: Getty Images

Bayern Münchens bestyrelsesformand Karl-Heinz Rummenigge afslører nu, at afskeden med Thiago Alcantara var ganske tårevædet.

Af gram

Thiago Alcantara skiftede fredag fra Bayern München til Liverpool, og søndag fik spanieren sin Premier League-debut, da han blev indskiftet i 2-0-sejren over Chelsea.

Efter syv år i München er det dermed slut for den 29-årige midtbanespiller, og det var en emotionel Thiago Alcantara, der i sidste uge tog afsked med spillerne, ledelsen og staben i Bayern München.

Læs også: Bayern vil bruge pengene fra Thiago-salg til at hente Ajax-teenager

Tårevædet afsked
Således afslører Bayern Münchens bestyrelsesformand Karl-Heinz Rummenigge nu, at han krammede en grædende Thiago Alcantara, da stjernens skifte til Liverpool var gået igennem.

- Transferen blev gennemført torsdag. Da jeg kom ned i parkeringskælderen ti minutter efter, stod Thiago dér, hvor jeg altid parkerer. Han kom op til mig, krammede mig og græd i fem minutter. Han sagde: 'Tak for, at I accepterer det'. Jeg var utroligt glad på hans vegne for, at han viste sin kvalitet i Lissabon (til de sidste Champions League-kampe, red.). Det er et stort tab for os, at han forlader os, både på grund af hans spillemæssige kvaliteter og på grund af hans personlighed, lyder det ifølge Sport1 fra Rummenigge.

- På trods af det, så respekterer vi, at han ønskede at prøve noget nyt. Han har altid opført sig godt. Han sagde farvel til alle medarbejderne på en utrolig måde. Jeg fik også tårer i øjnene. Jeg har altid haft et meget tæt forhold til ham. Det var næsten som et familieforhold. 

---------------------------
Se Brøndby IF - FC Midtjylland og Randers FC - SønderjyskE på Dplay - spotpris til clbold.dk-læsere. SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...