• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Bayern-ikon raser over United og Liverpool: De prøver at afpresse os

Foto: Getty Images

Ifølge den tidligere Bayern München-præsident Uli Hoeness er der 'ingen stil' over den måde, som Liverpool og Manchester United forsøger at hente Thiago Alcantara på.

Af gram

Thiago Alcantaras dage i Bayern München ser ud til at være talte, og spanieren har i den seneste måneds tid været rygtet til klubber som Liverpool og Manchester United. 

I sidste uge afviste Jürgen Klopp at kommentere transfersagaen, men tyskeren roste igen Thiago Alcantara som 'en virkelig god spiller'. 

Læs også: Klopp kaster benzin på stjerne-rygte: Jeg kan ikke lukke ned for spekulationerne

Bitter Hoeness
Og i Bayern München er man tilsyneladende ved at have fået nok over Liverpool og Manchester Uniteds tilgang.

- Det er en vanskelig situation. For et stykke tid siden blev vi enige om en ny fire-årig kontrakt. Et par dage senere sagde han så: 'Jeg er på udkig efter en ny udfordring'. Hvilket er helt fint. Jeg tror, at han helt sikkert har en aftale med Liverpool eller Manchester United. Eller med dem begge to. Lige nu bluffer begge de to klubber, og ingen af dem har taget direkte kontakt til Bayern München, lyder det ifølge det tyske medie Sport1 fra den tidligere Bayern München-præsident Uli Hoeness.

- I mine øjne er der ingen stil over det. De forsøger at afpresse os ved at vente indtil den sidste uge af transfermarkedet, hvor de så vil komme med et lavt bud. I den situation er Bayern nødt til at stille sig selv spørgsmålet om, hvorvidt man vil acceptere dette, eller om man vil fortælle spilleren, at han er nødt til at blive. Det kommer til at blive tre ophedede uger indtil den 5. oktober (hvor transfervinduet lukker, red.). 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...