• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Bayern-legende: Vi vil ikke have Eriksen - end ikke gratis

Foto: Getty Images

Christian Eriksen er blevet sat i forbindelse med et skifte til Bayern München, men klublegenden Lothar Matthäus er stor modstander af den idé.

Af gram

Christian Eriksens kontrakt med Tottenham udløber til sommeren, og danskeren sættes nærmest dagligt i forbindelse med en ny klub.

En af de klubber, som Eriksen har været rygtet til, er de tyske mestre fra Bayern München.

Læs også: Torsdagens rygtebørs: Norsk komet sættes nu i forbindelse med City

Vil ikke give mening
Ifølge klublegenden Lothar Matthäus vil det dog være en rædsom idé at hente danskeren. Matthaüs mener end ikke, at Bayern München bør overveje Eriksen til sommer, hvor han ellers vil være gratis.

- Jeg har fulgt denne spiller i lang tid, og han har skuffet mig i 2019 indtil videre. Et skifte til Bayern München vil ikke give mening i mine øjne, og det vil være meget overraskende. Selv hvis han kunne blive hentet på en fri transfer. I mine øjne er han ikke en spiller, der kan løfte Bayern, lyder det ifølge Sport1 fra Matthäus.

- Hvis han ikke er god nok til Tottenham, så er han heller ikke god nok til Bayern. Uli Hoeness (Bayern München-præsident, red.) har allerede sagt, at sydtyskerne ikke har brug for udskiftningsspillere. 

Christian Eriksen har spillet i Tottenham siden skiftet fra Ajax i 2013.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...