• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Bayern München drømmer om Guardiola-gensyn i 2020

Foto: Getty Images

Bayern München har ikke haft det store held med sine cheftrænere siden Pep Guardiolas afgang, og tyskerne håber nu angiveligt på et gensyn med spanieren.

Af gram

Pep Guardiola forlod Bayern München i 2016, og siden da har den tyske storklub forsøgt sig med tre andre trænere.

Carlo Ancelotti endte med at blive fyret efter et års tid, hvorefter den dengang 72-årige Jupp Heynckes blev hentet ind som en midlertidig løsning sæsonen ud. Herefter fik kroatiske Niko Kovac chancen, men kroaten løb for nyligt også ind i en fyreseddel.

Læs også: Bayern udsætter trænerjagt: Har udset sig førsteprioritet til sommer

Halter efter Liverpool
Sidenhen har trænere som Mauricio Pochettino, Arsene Wenger, Thomas Tuchel, Erik ten Hag og Ralf Rangnick været rygtet til München, men meget tyder på, at sydtyskerne vil lade den tidligere assistenttræner Hansi Flick være cheftræner sæsonen ud.

Og ifølge Sport Bild drømmer Bayern-toppen faktisk nu om et gensyn med Pep Guardiola, der i 2016 tog til Manchester City, hvor spanieren sidenhen har vundet to Premier League-titler. Topfolkene i Bayern München har dog en fornemmelse af, at Guardiola ikke føler sig godt tilpas i Manchester City. 

De engelske mestre ligger da i skrivende stund også hele ni point efter Liverpool i Premier League-tabellen, efter søndagens 3-1-nederlag på Anfield. 

Indikerede retur
Guardiola, der vandt tre mesterskaber med Bayern München, indikerede i forbindelse med sin afsked da også, at en retur kunne komme i spil.

- Jeg kommer tilbage hertil, til Tyskland, måske som træner, lød det således fra spanieren.

Manchester City-bossen har stadig en lejlighed i München, og ifølge Daily Mail var Guardiolas familie triste over at skulle flytte fra München til Manchester. Spanieren har kontrakt med Manchester City indtil 2021, men kan altså muligvis forlade den engelske storklub et år før kontraktudløb.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...