• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Bayern München-stjernes ekskæreste fundet død få dage efter parrets brud

Foto: Getty Images

Bayern München-stjernen Jerome Boatengs ekskæreste, Kasia Lenhardt, er blevet fundet død, blot en uge efter bruddet med den tyske forsvarsspiller.

Af gram

Kasia Lenhardt, der indtil for en uge siden var kæreste med Bayern München-stjernen Jerome Boateng, blev tirsdag fundet død i en lejlighed Berlin. 

Det skriver den engelske avis Daily Mail

Avisen skriver, at der umiddelbart ikke er noget ved den 25-årige models dødsfald, der indikerer, at noget kriminelt skulle have fundet sted. 

Et grimt brud
Ifølge Daily Mail slog Kasia Lenhardt og Jerome Boateng op for en uge siden. Der var angiveligt tale om et bittert brud, hvor de to langede ud efter hinanden i pressen og på sociale medier. 

Daily Mail skriver, at Boateng havde anklaget den nu afdøde ekskæreste for at have afpresset ham til at have et forhold. Boateng skulle samtidig have anklaget Lenhardt for at have alkoholproblemer, mens modellen angiveligt havde omtalt Bayern München-profilen som 'djævlen'.

- Kasia blev min kæreste ved at ødelægge mit forhold til min ekskæreste Rebecca og min familie, samt ved at afpresse mig. Så jeg besluttede mig for at blive sammen med Kasia og prøve at få det til at fungere. Det var kun på grund af pres fra Kasia, at vi offentliggjorde vores forhold. Det var ikke mit valg. I løbet af vores forhold truede Kasia mig ofte med, at hun ville ødelægge mig. Hun truede mig med, at hun ville ødelægge min karriere og med, at jeg ville miste mine børn, lød det, ifølge Bild, fra Boateng inden tirsdagens tragiske dødsfald.

Den nu afdøde Lenhardt påstod i stedet, at årsagen til bruddet var, at Boateng havde været utro.

Opdatering 14.58: Bayern München har netop meddelt på Twitter, at Jerome Boateng 'af private årsager' rejser tilbage til München inden torsdagens klub-VM-finale i Qatar, hvor mexicanske Tigres er modstanderen.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...