• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Bedre end Delaney: 17-årig er 'Dortmunds bedste midtbanespiller'

Foto: Getty Images

Den engelske teenager Jude Bellingham er nu blevet udråbt som Dortmunds bedste midtbanespiller i denne sæson.

Af gram

Erling Haaland løber med det meste af opmærksomheden i Dortmund, men nordmanden har en tre år yngre holdkammerat, der også har fået lidt af et gennembrud.

Den 17-årige Jude Bellingham, som Dortmund i sommer hentede for knap 200 millioner kroner i Birmingham, har således spillet 27 kampe for den tyske storklub i denne sæson. 

Bør komme med til EM
Og ifølge talkSPORT-eksperten Andy Brassell har den engelske teenager faktisk gjort det bedre end Thomas Delaney, Axel Witsel og de øvrige midtbanespillere i Dortmund i denne sæson. Bellingham har faktisk gjort det så godt, at han bør komme med til EM, lyder det.

- Jeg synes, at han bør komme i betragtning. Jeg vil sige, at han har præsteret på et virkeligt, virkeligt højt niveau i både ligaen og i Champions League. Mange Dortmund-kendere vil sige, at han har været deres bedste midtbanespiller i denne sæson. Det er rimeligt utroligt, når man ser på noget af den rutine, der er omkring ham. 

- Han er stadig under udvikling, men det kommer til udtryk i hans hårdhed, at han har en blanding af tekniske kvaliteter og en non-league baggrund. Det giver ham noget særligt, og de er klar over, at de har en helt særlig spiller her.

Tidligere på ugen kunne Jude Bellingham dog konstatere, at han ikke skal ikke bekymre sig om konkurrence fra Jamal Musiala, der i denne sæson har spillet mere eller mindre fast for Bayern München. Den 17-årige Musiala har således valgt at spille for Tyskland i stedet for England.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...