• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Bekymret Koeman efter straffesparksdrama: - Messi kan misse finalen

Foto: Getty Images

Det vides ikke, om Lionel Messi når at blive klar til søndag, hvor Barcelona i den spanske Supercopa-finale skal møde enten Real Madrid eller Athletic Bilbao.

Af gram

For første gang siden 1998 stod Barcelona onsdag i en straffesparkskonkurrence, da Supercopa-semifinalen mod Real Sociedad endte 1-1 efter 120 minutter. 

Heldigvis for Ronald Koemans tropper viste Real Sociedad sig dog ganske uskarpe fra pletten, og derfor formåede Barcelona at sikre sig en plads i finalen, da man vandt straffesparkskonkurrencen med 3-2. Frenkie de Jong og Antoine Griezmann brændte for Barcelona, mens Ousmane Dembélé, Miralem Pjanic og Riqui Puig scorede på deres forsøg. 

Læs også: Vanvid: Barça skal betale Messi gigantbeløb i årevis, selvom han skrider

Martin Braithwaite startede inde i semifinalen, men blev efter 78 minutter erstattet af portugiseren Trincao. 

Tvivlsom Messi
Med sejren over Real Sociedad er Barcelona nu klar til Supercopa-finalen, som spilles på søndag. Her skal catalanerne op imod enten Athletic Bilbao eller Real Madrid, som i aften mødes i den anden semifinale.

Ifølge Marca slog Ronald Koeman efter kampen fast, at han endnu ikke ved, om Lionel Messi kan nå at blive klar til søndagens finale. Den skadede argentiner var således ikke med i onsdagens semfinale, og kommer nu altså til at kæmpe en kamp for at blive klar til søndag.

Ros til Puig
Koeman uddelte til gengæld ros til den unge Riqui Puig, der tog sig af Barcelonas femte og sidste straffespark.

- Jeg havde fire navne på min blok. Jeg spurgte, hvem der havde lyst til at sparke det femte, og Riqui sagde: 'Det vil jeg'. Han gjorde det rigtig godt. 

Den spanske Supercopa skulle oprindeligt have været spillet i Saudi Arabien, men på grund af coronapandemien spilles søndagens finale i stedet i Sevilla. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...