• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Bittert for United: Alexis Sanchez vil ikke acceptere lønnedgang

Foto: Getty Images

Alexis Sanchez fik forhandlet sig frem til en glimrende kontrakt, da han i 2018 skiftede fra Arsenal til Manchester United. Den nordengelske klub forsøger i disse dage desperat at komme af med chileneren, der dog ikke vil acceptere en lønnedgang for at få et skifte på plads.

Af gram

I Manchester United fortryder man nok inderligt, at man for to år siden hentede Alexis Sanchez i Arsenal.

Den storskuffende chilener er således den bedst betalte spiller i Manchester United-truppen, hvor han ifølge avisen Daily Mirror tjener 3,8 millioner kroner om ugen.

Læs også: United-stjerne om Zlatan: Han var skør

Alexis Sanchez har i denne sæson været udlejet til Inter, men ser ikke umiddelbart ud til at blive i den italienske klub efter denne sæson. 

Vil ikke gå ned i løn
I Manchester United arbejder man nu på at finde en ny arbejdsgiver for Alexis Sanchez, så man slipper for at skulle betale chileneren en astronomisk hyre. 

Det var dog allerede før coronakrisen vanskeligt at finde en klub, der var villig til at betale Sanchez' voldsomme løn, og i den aktuelle situation ser det decideret urealistisk ud. 

Ifølge avisen Evening Standard er Alexis Sanchez dog ikke umiddelbart interesseret i at gå ned i løn, så et skifte kan blive realiseret. 

Den engelske avis The Sun skrev i sidste uge, at Manchester United endda er nødt til at betale Alexis Sanchez en bonus på 9,2 millioner kroner, når han vender tilbage fra lejeopholdet i Inter.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...