• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Blev fyret efter kort tid i klubben: Havde gjort præsidentens datter gravid

Foto: Getty Images

Det er som regel en god idé at holde sig på god fod med sin arbejdsgiver. Det må en nigeriansk fodboldspiller nu sande, efter at han har gjort klubpræsidentens datter gravid.

Af gram

Tusindvis af unge afrikanske fodboldspillere drømmer om at blive solgt til en europæisk klub. 

For en unavngiven nigeriansk spiller blev denne drøm til virkelighed, da han skiftede til en klub i Slovenien. Det europæiske eventyr fik dog efter ganske kort tid en brat afslutning for den nigerianske spiller, der nu er tilbage i Nigeria. Spilleren løb således for nyligt ind i en fyreseddel, der intet havde med hans fodboldmæssige kvaliteter at gøre.

Læs også: Medie: Kønssygdom koster Barça-stjerne et par ugers pause

Spilleren var derimod kommet i unåde i klubben, efter at han havde klubpræsidentens datter gravid. Det skriver det sydafrikanske medie Soccer Laduma. 

Blev kaldt ind til møde
Det forlyder, at nigerianeren blev præsenteret for fyresedlen blot seks måneder efter sin ankomst i klubben, der huserer i den næstbedste slovenske række. Fyringen blev begrundet med, at spilleren havde udvist 'stærkt upassende adfærd og manglende disciplin.'

- Jeg underskrev en tre-årig kontrakt med en option på et år mere, men i sidste måned løb jeg ind i problemer med min kæreste, som tilfældigvis er præsidentens datter, da det viste sig, at hun var blevet gravid. Klubben fandt ud af det, og jeg blev kaldt ind til et møde. Jeg mødte op, og erkendte, at jeg var ansvarlig for graviditeten. Derefter fik jeg besked på at blive hjemme, og ikke foretage mig yderligere, før jeg fik nærmere besked.

- En uge senere blev jeg så kaldt ind til et nyt møde, hvor jeg fik at vide, at de havde informeret min agent om deres plan om at annullere min kontrakt, på grund af upassende adfærd og manglende disciplin. Beskeden kom som en overraskelse for mig, da jeg har gjort det godt, siden jeg ankom til klubben for seks måneder siden. 

Spilleren forklarer i interviewet, at han i øjeblikket diskuterer situationen med sin agent, og at han overvejer at klage til FIFA. 

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...