• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Blev hængende i timevis: Mourinho gik i flæsket på flere spillere efter fyring

Foto: Getty Images

José Mourinho gik hårdt til visse Tottenham-spillere efter mandagens fyring i London-klubben. Ifølge The Telegraph blev portugiseren således hængende på Tottenhams træningsanlæg i timevis efter fyringen.

Af gram

José Mourinho blev fyret i Tottenham mandag formiddag, men portugiseren forlod ikke London-klubbens træningsanlæg med det samme. 

Ifølge den engelske avis The Telegraph blev Mourinho således hængende i fire timer, hvor han talte med flere af Tottenham-spillerne. 

Fyringssamtale varede to timer
Og det var ikke hyggesnakke, lyder det fra The Telegraph. Ifølge avisen fortalte José Mourinho således råt for usødet flere af spillerne, hvad han syntes om deres præstationer. 

- Spillerne fik fortalt, uden omsvøb, hvordan de havde præsteret, ifølge en kilde fra førsteholdet, skriver The Telegraph således. 

- Mourinho, der var omklædt og klar til at indlede træningen mandag morgen, blev indkaldt til en samtale, der varede mere end to timer, inden han blev fyret. Dermed fik han 17 måneder i klubben, som han i sidste sæson sikrede kvalifikation til europæisk fodbold. 

Skældt ud foran holdkammeraterne
Ifølge The Telegraph kørte José Mourinhos forhold til visse Tottenham-spillere helt skævt efter det katastrofale Europa League-kollaps mod Dinamo Zagreb for en måned siden. Ifølge avisen var der 'en anspændt atmosfære' på træningsanlægget, hvor spillerne 'var bange for at smile'. The Telegraph skriver desuden, at José Mourinho hang visse førsteholdsspillere ud foran deres holdkammerater. 

José Mourinho er i første omgang blevet afløst af den 29-årige Ryan Mason, der onsdag debuterede med en 2-1-sejr over Southampton. Son Heung-min sikrede de tre point med en straffesparksscoring i det 90. minut. 

Ifølge The Athletic er Athletic Bilbao-bossen Marcelino en af de trænere, som Tottenham har kontaktet efter fyringen af José Mourinho. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...