• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Blev overhalet af danskere: Barça-stjerne ville købe verdens ældste klub

Foto: Getty Images

Den engelske traditionsklub Notts County blev i sommer købt af to danske brødre. Og nu viser det sig, at Alexander og Christoffer Reedtz faktisk formåede at overhale Barcelona-stjernen Gerard Piqué indenom, i kampen om at købe klubben.

Af gram

Barcelona-stjernen Gerard Piqué ligger ikke og flyder på sofaen, når han holder fri.

Spanieren er således involveret i flere omfattende foretagender og forretningsprojekter. Blandt andet ejer Piqué det firma, der står for at arrangere tennisturneringen Davis Cup.

Læs også: TV-station med nådesløs hån af Piqué: Her kan du finde dit grisehoved

Og ifølge The Athletic forsøgte forsvarsgeneralen i sommer også at blive klubejer. Det forlyder således, at spanieren prøvede at købe verdens ældste professionelle klub, Notts County, som i dag holder til i den fjerdebedste engelske række. 

Økonomiske udfordringer
Gerard Piqué var tiltrukket af Notts Countys historie, men klubben baksede i sommer med nogle økonomiske udfordringer, hvilket betød, at Barcelona-stjernen ikke havde tid til at få tjekket op på situationen, før en anden køber kom på banen.

Piqué er medejer af virksomheden Kosmos Holding Group, som han ejer sammen med Hiroshi Mikitani, der er ejer af det japanske firma Rakuten, der er Barcelonas trøjesponsor. Kosmos Holding Group holdt samtaler med Notts County-ejer Alan Hardy i London i sommer. De økonomiske problemer gjorde dog, at Hardy følte sig tvunget til at sælge, da en anden køber meldte sig klar til at slå til.

Og denne køber var ganske interessant, set med danske øjne. Som det blev kendt tilbage i juli var det således de to danske brødre, Alexander og Christoffer Reedtz, der endte med at købe traditionsklubben. Reedtz-brødrene ejer virksomheden Football Radar, der beskæftiger sig med avanceret fodboldstatistik.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...