• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle Lars Gram-Hanssen

Blev straffesparks-skurk igen: Landstræner vil tage fat i Griezmann

Antoine Griezmann har formået at brænde to straffespark på fire dage, og Frankrigs landstræner Didier Deschamps vil nu tage en snak med Barcelona-angriberen.

Af gram

Antoine Griezmann misbrugte i lørdags et straffespark, da Frankrig slog Albanien med 4-1, og Barcelona-stjernen var efterfølgende hurtig til at give sin hustru skylden for afbrænderen.

Griezmann fik dog lov til at få en ny chance tirsdag aften, da Frankrig mødte Andorra. 

Læs også: Griezmann efter brændt straffespark: Min hustrus skyld

Angriberen kiksede imidlertid endnu engang, da målmanden snuppede hans forsøg fra ellevemeterpletten. 

Tv-kameraerne fangede i sekunderne efter afbrænderen en smilende Griezmann, som tilsyneladende godt selv kunne se det komiske i sin egen inkompetence.

Vil tage en snak
Efter kampen, som Frankrig endte med at vinde 3-0, slog landstræner Didier Deschamps dog fast, at han vil tage en snak med Griezmann om de uskarpe straffespark.

Deschamps slår fast, at han har tiltro til angriberen.

- Antoine gambler ikke. Når han var tvunget til at score, så scorede han også. Når det var afgørende straffespark, så bukkede han ikke under. Men stadig... der er tale om to kiks nu. Jeg vil nok tale med ham om det, velvidende at han er klar til at sparke igen til oktober, hvis vi får endnu et straffespark, lyder det ifølge RMC Sport fra Deschamps. 

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...