• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Braithwaite advarer Suárez: På ét punkt er jeg i en klasse for mig selv

Foto: Getty Images

Barcelona-danskeren Martin Braithwaite er ikke nervøs ved udsigten til at skulle konkurrere om spilletid med den tilbagevendte Luis Suárez.

Af gram

Martin Braithwaite skiftede i februar til Barcelona, der på det tidspunkt var plaget af skader til offensive profiler som Luis Suarez og Ousmane Dembele.

I næste uge bliver La Liga genoptaget, og i forhold til februar har Braithwaites situation ændret sig en del, idet Luis Suarez under coronapausen er kommet sig over sin langvarige skade. 

Læs også: Braithwaites åbning til startopstillingen: Lionel Messi ude med skade

Er urørlig, rent fysisk
Braithwaite ryster dog tilsyneladende ikke i bukserne ved udsigten til at skulle konkurrere med Suarez om spilletid. Danskeren slår således fast, at han er i en klasse for sig, hvad angår det fysiske.

- Der er ikke én eneste spiller, der arbejder lige så hårdt som mig eller træner lige så hårdt. Rent fysisk kan ingen overgå mig, lyder det ifølge Marca fra Braithwaite. 

Den danske landsholdsspiller har store planer for sin tid i Barcelona.

- Jeg ønsker at blive en legende, lyder det således fra Braithwaite, der nåede at få tre kampe i Barcelona-trøjen inden coronapandemien satte sæsonen på pause.

Barcelona møder på lørdag Mallorca på udebane, og her er Braithwaites vej til spilletid blevet kortere, idet Lionel Messi er blevet tvivlsom til opgøret.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...