• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Brandvarme Zlatan: Jeg er som Benjamin Button

Foto: Getty Images

Zlatan Ibrahimovic er i flyvende form i disse dage, og svenskeren slår fast, at han på ingen måde føler sig tynget af sin alder.

Af gram

Det var ikke alle, der var overbeviste, da AC Milan i januar valgte at hente den 38-årige Zlatan Ibrahimovic tilbage til klubben.

Men svenskeren har i den grad lukket munden på sine kritikere. I de seneste tre Serie A-kampe har Zlatan Ibrahimovic således leveret fire fuldtræffere. Dermed er veteranen oppe på ni mål i 17 Serie A-kampe, siden skiftet i januar.

Læs også: Zlatan strålede i Milan-sejr - Genoa blev ydmyget

Er kun lige begyndt
Efter onsdagens 4-1-sejr over Sampdoria, hvor Zlatan Ibrahimovic blev noteret for to mål og en assist, var svenskeren da også i tophumør. Svenskeren sammenlignede således sig selv med hovedpersonen i Hollywood-filmen 'Benjamin Buttons forunderlige liv', der bliver født gammel og derefter bliver yngre og yngre. 

- Folk siger til mig, at jeg er gammel og træt. Men jeg er kun lige begyndt at varme op! Jeg er ligesom Benjamin Button, bortset fra, at jeg altid har været ung, aldrig gammel, lød det ifølge Milan TV fra Zlatan Ibrahimovic. 

- Jeg mener, at alle her har den rette mentalitet foran målet nu. Jeg ved, at man er nødt til at slå til, når der opstår en chance i Serie A. Man er nødt til at udnytte muligheden og lukke kampen.

Hylder cheftræner
Der har været stor tvivl om Zlatan Ibrahimovic' fremtid, men der har været vedholdende rygter om, at klubbens forlængelse med cheftræner Stefano Pioli har overbevist Ibrahimovic om at fortsætte i Milano-klubben.

- Jeg kan kun sige positive ting om Pioli. Jeg er glad på hans vegne, for han har leveret et fortræffeligt stykke arbejde. Han blev ved med at klø på, uden at kende sin fremtid. Så han har helt sikkert fortjent sin nye kontrakt. 

- Når du arbejder hårdt, så vil det altid komme dig til gode. Så jeg er virkelig glad på hans vegne. Holdet tror på ham, og jeg respekterer ham. 

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...