• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle Nikolaj Kesting

Brasiliansk stjerne gør ekskones niece gravid

Foto: Getty Images

Den nuværende Atlético Mineiro-spiller venter sit fjerde barn, men moderen er en anden end til sine tre første.

Af kesting

Den 35-årige brasilianske fodboldspiller Givanildo Vieira de Sousa, der er kendt under superheltenavnet Hulk, skal være far for fjerde gang. 

Hulk har allerede tre børn med sin tidligere kone Iran Angelo. Moren til det kommende barn er dog ikke Angelo, selv om hun er relateret til den nye mor. Det er nemlig Angelos niece, Camila Sousa, som Hulk skal have barnet med. 

Det skriver The Mirror.

Det er ikke noget nyt, at Hulk er sammen med sin ekskones niece. Efter at være blevet skilt fra Angelo i 2019, fandt han kort efter sammen med Sousa, som han blev gift med i september 2020, mens han spillede i Kina for Shanghai Port F.C.

På instagram har angriberen lagt et billede op, hvor både han og sin nuværende kone holder et ultralydsbillede op af deres kommende barn. 

Den venstrebenede angriber, der bedst af alt er kendt for sin imponerende fysik, står noteret for 49 landsholdskampe og 11 landsholdsmål. 

I europæisk sammenhæng huskes han bedst for sine fire år i FC Porto fra 2008 til 2012 og de næste fire år, hvor han tørnede ud for russiske Zenit Sankt Petersburg.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.