• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle Morten Gram-Hanssen

Bruno Fernandes: Ronaldo spillede stor rolle i United-skifte

Foto: Getty Images

Cristiano Ronaldo var afgørende for Bruno Fernandes skifte til Manchester United, fortæller den nye United-mand.

Af gram-hanssen

Cristiano Ronaldo brød igennem i Manchester United, hvor han i 2008 blev kåret som verdens bedste fodboldspiller, inden han året senere skiftede til Real Madrid. 

Nu har Manchester United så fået en ny portugiser i klubben, som er kæmpe stor fan af Ronaldo - nemlig Bruno Fernandes, som afslører at Juventus-stjernen anbefalede ham til United forud for skiftet fra Sporting. 

Læs også: Rasende Martial sviner Mourinho

- Jeg ved, at Ronaldo blev spurgt ind til, hvad han mente om mig som spiller og person. Jeg ved, at han talte positivt om mig og anbefalede mig, så jeg skrev til ham bagefter, for at takke ham, siger Bruno Fernandes til Sky Sports. 

Bruno Fernandes er ovenud lykkelig over, at han er kommet til United, fortæller den portugisiske landsholdsspiller.

- Manchester Uniteds interesse i mig var en stor ting for mig. Det var en drøm, som jeg ønskede skulle gå i opfyldelse. Min drøm var at spille i Premier League, og jeg er Cristiano Ronaldo-fan - han er en spiller, som jeg altid har fulgt. 

- Jeg tror, enhver spiller som kommer til Manchester United vil vinde alt. Jeg vil vinde alle turneringer, som Manchester United er med i.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...