• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Juventus-ikon står foran karantæne efter fornærmelse af holdkammerat

Foto: Getty Images

Juventus-ikonet Gianluigi Buffon står til at blive idømt én spilledags karantæne, efter at have kaldt gud for en gris.

Af gram

Gianluigi Buffon fik den 19. december en sjælden optræden for Juventus, da den 42-årige målmand vogtede buret i udekampen mod Parma. 

Torino-klubben hentede her en sikker 4-0-sejr, men nu forlyder det, at Buffon formåede at lande sig selv i fedtefadet, hvilket nu kan koste legenden en karantæne. 

Læs også: Zlatan udtager sit drømmehold - og udpeger historiens største spiller

Ophidset Buffon
Således skriver den engelske avis Daily Mail, at Buffon risikerer at blive idømt én spilledags karantæne for at have ytret sig 'blasfemisk'. Buffon, der fylder 43 år på tirsdag, kom således op i det røde felt, da han skulle instruere den unge Juventus-midtbanespiller Manolo Portanova. 

- Jeg vil have, at du bliver dér. At du løber og lider. Porco Dio! Jeg er ligeglad med alt andet, lød det angiveligt fra Buffon til Portanova. 

'Porco Dio' kan oversættes til 'gud er en gris' på dansk, og det er altså en bemærkning, som det italienske fodboldforbund er i gang med at undersøge, for at vurdere, om Buffon har gjort sig skyldig i blasfemi. 

Gianluigi Buffon har blot spillet seks kampe for Juventus i denne sæson, og ifølge Daily Mail forventes det, at veteranen idømmes en enkelt spilledags karantæne. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...