• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle Morten Gram-Hanssen

Carragher om Guardiolas Mane-kritik: Han er bare frustreret

Foto: Getty Images

Den tidligere Liverpool-centerback afviser, at Guardiolas udtalelser skulle være taktiske.

Af gram-hanssen

Liverpool hev endnu en sen sejr hjem i weekenden, da de vendte 0-1 til 2-1 mod Aston Villa. Det andel mål kom langt inde i overtiden, da Sadio Mané headede bolden i kassen fra et hjørnespark.

Netop Mané blev efter kampen kritiseret af Manchester Citys manager, Pep Guardiola, for hans påståede tendens til skuespil. 

Læs også: Liverpool-stjerne advarer Guardiola: Jeg vil fortsætte med at filme

Efterfølgende har på både Klopp og Mane afvist Guardiolas anklager, der af flere er blevet udlagt som mindgames. Men det er der ikke nødvendigvis tale om, udtaler Jamie Carragher. 

- Efter at have hørt, at Mané scorede i sidste minut i lørdags - og fået gult kort for film mod Aston Villa - blev Guardiola forrådt af sine følelser i tv-interviewet, efter hans eget holds sene sejr over Southampton, skriver Carrager i The Telegraph. 

- I et kort øjeblik efter kampen, må han have troet, at afstanden var nede på fire eller endda tre point, bare for at finde ud af, at det kan blive til ni på søndag. 

Carragher er uenig i, at Guardiolas udtalelser var strategisk ment, men i stedet nok nærmere blot udtryk for irritation. 

- Hvorfor ville det ikke frustere én? Det har ingenting at gøre med 'mindgames'. Guardiola lød mere som en fan, der ikke kunne gemme hvor træt han er over, at en direkte rival igen havde vundet i sidste minut. 

Guardiola og hans City-mandskab har på søndag mulighed for at reducere afstanden til Liverpool, når de søndag drager til Anfield i en ægte topkamp. 

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...