• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle arp2

Chelsea-indkøb om Lampard-fyring: Føler mig skyldig

Foto: Getty Images

Frank Lampard var måske ikke blevet fyret, hvis bare nyindkøbet Timo Werner havde scoret flere mål. Den tanke kan tyskeren i hvert fald ikke selv lægge fra sig.

Af arp2

Thomas Tuchel har fået en blændende start på tilværelsen som Chelsea-manager, og måske det også lykkedes for ham at indfri forventningerne til Timo Werner, som blev hentet dyrt fra RB Leipzig i sommer.

Werner har scoret ét enkelt mål under Tuchel og har lagt op til et par stykker, men det har generelt ikke været en god debutsæson for tyskeren, der sammenlagt kun har scoret fem mål i 24 kampe, og som måtte spille 14 kampe i træk uden at score, inden målet mod Newcastle midt i februar.

Den 24-årige angriber er derfor heller ikke tilbageholden med at tage en del af ansvaret for fyringen af Frank Lampard.

- Når man kommer hertil som angriber og som manden, der skal score målene, føler jeg mig selvfølgelig en smule skyldig over, at jeg brændte så mange chancer. Både over for klubben og for den gamle manager, men også over for mig selv, fordi jeg gerne vil score hele tiden og så ofte, som jeg kan.

- Det er klart, at hvis nu jeg havde scoret fire eller fem mål mere, så kunne det være, at den gamle manager stadig havde været her, fordi vi måske havde vundet to eller tre kampe mere. Men vi skal heller ikke dvæle for meget ved fortiden, fordi der er mange kampe foran os, siger Werner til SkySports ifølge Goal.com. 

Chelsea får søndag eftermiddag besøg af Manchester United på Stamford Bridge. Der er kampstart klokken 17.30.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...