Video : Tipsbladet
Generelle

Chelseas pokalmodstander kom for sent: Her er årsagen

Chelsea-spillerne måtte vente en anelse på sin modstander i søndagens FA Cup-kamp hjemme på Stamford Bridge.

Et fejlstillet ur i omklædningsrummet var skyld i, at Luton kom for sent på banen i både første- og anden halvleg af søndagens FA Cup-kamp mod Chelsea søndag eftermiddag.

Det fortalte BBC-reporteren Gabby Logan under kommenteringen ifølge The Sun.

På grund af COVID 19-restriktioner skulle Luton klæde om i et lægehus ved siden af Stamford Bridge, og uret i denne bygning var altså nogle minutter bagud.

Bagud kom Luton også i første halvleg, da Tammy Abraham gjorde det til 1-0 efter bare 11 minutter.

Selvsamme Abraham var på pletten igen fem minutter senere, hvorfor Chelsea førte med 2-0 efter de første 20 minutter.

Efter en halvtimes spil fik Luton-mandskabet reduceret. Jordan Clarke sendte bolden i netmaskerne til 2-1, som også var stillingen til pause.

I anden halvleg var det atter Abraham, som var i fokus. Med et kvarter igen cementerede han sin fremragende præstation med et hattrick med målet til 3-1.

I slutminutterne tegnede det sig til at blive 4-1 for London-klubben, som fik tildelt et straffespark. Tyske Timo Werner brændte dog fra 11 meter-pletten, hvorfor opgøret sluttede 3-1.

Derfor er Chelsea videre i FA Cup, hvor de i næste runde skal møde danske Mads Juel Andersen og Barnsley.

Pokalopgøret mellem Chelsea og Barnsley spilles den 10. februar klokken 20.45.