• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle Lars Gram-Hanssen

Chelsea-stjerne afviste United-skifte på grund af Mourinho

Christian Pulisic var rygtet til Manchester United, men endte i stedet i Chelsea. Ifølge amerikanerens ungdomstræner droppede Pulisic et skifte til United, fordi han ikke ville spille under José Mourinho.

Af gram

Christian Pulisic er denne sommer rykket fra Dortmund til Chelsea, men amerikaneren kunne faktisk være endt i Manchester United i stedet.

Det afslører Pulisics tidligere træner i barndomsklubben Brackley Town. Ifølge træneren, Robin Walker, er Christian Pulisics far ikke en stor fan af den tidligere Manchester United-cheftræner José Mourinho.

Læs også: Solskjær slår fast: Rashford og Martial er ikke de bedste afsluttere i United

Og derfor var et skifte til Old Trafford altså ikke aktuelt, lyder det fra Walker.

Ville ikke spille under Mourinho
Chelsea hentede Pulisic for 470 millioner kroner i januar, men amerikaneren blev lejet tilbage til Dortmund i foråret.

Nu er Pulisic dog trukket i Chelsea-trøjen.

- Jeg er Chelsea-fan. Jeg voksede op i London, hvor jeg støttede op om klubben. Da jeg var i Dortmund sidste år, sagde jeg til Pulisic, at han var nødt til at tage til Chelsea. Han ønskede ikke at tage til Manchester United. På grund af José Mourinho, som ikke giver unge spillere chancen, lyder det ifølge The Telegraph fra Walker.

- Det var på det tidspunkt, at jeg spurgte: 'Hvad med London? Det er dér, det sker.' Jeg prøvede at sælge byen til ham. Hans agent var enig og sagde: 'Når du tager den her slags beslutninger, handler det hele om investering og ejendom.' Jeg var lykkelig over, at han skrev under med Chelsea.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...