• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle Morten Gram-Hanssen

Chicharito: Hverken Guardiola, Mourinho eller Klopp kunne erstatte Ferguson

Foto: Getty Images

Chicharito kalder ansættelsen af David Moyes en fejl, men mexicaneren mener ikke, nogen manager kunne have erstattet Alex Ferguson.

Af gram-hanssen

Manchester United-fansene var godt vante under Alex Fergusons lange regeringstid i klubben, som fik sin ende i 2013 ovenpå endnu et mesterskab. Året efter sluttede De Røde Djævle så på chokerende vis på en syvendeplads i Premier League under David Moyes. 

Moyes blev hurtigt fyret, men beslutningen om at ansætte den tidligere Everton-manager hjemsøger stadig klubben, mener Javier 'Chicharito' Hernandez, der bevidnede overgangsfasen fra første parket. 

Læs også: United-ikon udpeger de tre bedste unge spillere i verden

- Det var den første fejl, men den hjemsøger dem stadig. Ikke på grund af ham - han var ikke en dårlig træner - men de troede, de ville finde en erstatning for 'chefen' så hurtigt. Det var umuligt. Selv hvis de havde haft Guardiola, Mourinho eller Klopp, ville de ikke have været på samme niveau nu, som hvis de havde 'chefen'. Men nu ser det ud til, at de er ved at være dér, siger Hernandez ifølge The Mirror.

- Men det ændrede flere karrierrer, der kunne være blevet bedre. Rafael, mig selv, Danny Welbeck og mange andre spillere, som var nødt til at tage væk for at få spilletid. 

Chicharito forlod selv Manchester United i 2015 til fordel for Bayer Leverkusen. Sæsonen forinden var han udlejet til Real Madrid. 

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...