• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle Lars Gram-Hanssen

Chok: Bayern-stjerne på vej til Premier League-oprykker

Franck Ribery er på udkig efter en ny klub, og efter en lang karriere i Bundesligaen kan franskmanden nu være på vej til Premier League.

Af gram

Efter 12 år er det slut i Bayern München er det slut for Franck Ribery, og endnu vides det ikke, hvor den 36-årige franskmand fortsætter karrieren.

Men nu viser det sig, at et chokskifte kan være under opsejling.

Læs også: Transfervinduet LIVE: James Rodriguez på vej til Napoli

Kan blive svær at overtale
Således skriver den tyske avis Kicker, at den engelske klub Sheffield United er meget interesserede i at hente Franck Ribery.

Sheffield United er netop rykket op i Premier League, og er derfor på udkig efter nogle rutinerede spillere, der kan hjælpe med at sikre overlevelse. 

Ifølge avisen kan Sheffield United dog få problemer med at overtale Ribery, der stadig håber på at finde en europæisk topklub. 

Ribery har angiveligt også tilbud fra Australien og Qatar.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...