• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

- Christian betyder utroligt meget for mig

Foto: Getty Images

Simon Kjær er stolt over det danske landsholds udvikling i de seneste måneder, men landsholdskaptajnen savner stadig Christian Eriksen meget.

Af gram

Danmark kvalificerede sig tirsdag til VM i Qatar med en 1-0-sejr over Østrig, men det var uden Christian Eriksen på banen, idet Inter-stjernen som bekendt fik et hjertestop under sommerens EM-slutrunde.

Og efter Østrig-kampen valgte Danmarks kaptajn, Simon Kjær, da også at tale om sin nære ven og holdkammerat, der stadig ikke har meldt noget ud om sine fremtidsplaner. I et interview med Kanal 5 pegede Kjær således på, at det danske landshold 'rykkede endnu tættere sammen', efter at Christian Eriksen faldt om i Parken.

Har særligt forhold til Eriksen
Ifølge Simon Kjær er landsholdet 'vokset helt sindssygt' i de seneste fire måneder, men Milan-stjernen savner stadig Christian Eriksen.

- Christian betyder utroligt meget for mig. Jeg har spillet sammen med ham i 10-12 år på landsholdet. Efter det, vi har været igennem og den måde, som nationen og alle fansene har reageret... det har været ekstraordinært, lød det således fra Simon Kjær. 

I interviewet understregede Simon Kjær samtidig, at Eriksens kollaps samtidig har fungeret som en påmindelse om at nyde hver eneste landskamp, da man aldrig ved, hvornår man har spillet sin sidste landskamp.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.