• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

City-boss: Guardiola er rasende over Juventus-rygter

Foto: Getty Images

Pep Guardiola er rasende over, at medierne ikke lytter til ham, når han siger, at han har tænkt sig at blive i Manchester City. Sådan lyder det fra et bestyrelsesmedlem i den engelske klub.

Af gram

Pep Guardiola er i den seneste uges tid blevet rygtet til Juventus, selvom spanieren har slået fast, at han ønsker at fortsætte i Manchester City.

Og ifølge Alberto Galassi, der er bestyrelsesmedlem i Manchester City, er Guardiola langt fra tilfreds med spekulationerne.

- Rygterne har intet hold i sig. Guardiola er vred over de her historier. Det er latterligt. Det er fake news! En klub som Juventus kunne aldrig finde på at offentliggøre en nyhed på denne måde. De ville aldrig have ladet Manchester City stå i uvished. Det er utroligt, at medierne blæser disse rygter op. Det er latterligt. Guardiola ønsker at blive. Han er yderst professionel, og han synes, at det er utroligt, at folk ikke lytter til hans ord. Han ønsker ikke at skifte. Derfor eksisterer problemet ikke, lyder det ifølge The Sun fra Galassi.

Talte med Nedved
Galassi fortæller videre, at han har talt om Juventus-vicebestyrelsesformand, Pavel Nedved.

- Jeg har kendt ham i lang tid. Vi grinede af disse rygter, og vi var enige om, at denne sag er fuldstændig latterlig. 

Trænersædet i Juventus er blevet ledigt, efter at det i sidste uge kom frem, at Massimiliano Allegri stopper i klubben til sommer.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...