• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

City-nedtur: Profil langtidsskadet

Foto: Getty Images

Man kan dårligt bebrejde Pep Guardiola, hvis Manchester City-bossen i de disse dage fortryder, at han ikke fik hentet en angriber på sommerens transfermarked.

Af gram

Mesterskabskampen ser ud til at blive en tæt affære i Premier League i denne sæson, hvor der aktuelt blot er to point mellem nummer ét og nummer seks.

De forsvarende mestre fra Manchester City fik ikke fingrene i Harry Kane, og Pep Guardiola mangler derfor en etableret centerforward i denne sæson, hvor spanieren dog har gjort brug af Ferran Torres på toppen. 

Den mulighed kommer Guardiola dog ikke til at kunne gøre brug af i den kommende tid. Således skriver Goal nu, at Torres har fået et brud i foden, og at angriberen derfor står foran en pause på op til seks uger. Skaden opstod angiveligt under Nations League-opgøret mod Italien i sidste uge.

Misser mange kampe
Dermed ser det ud til, at Pep Guardiola må undvære Ferran Torres i ligakampene mod Burnley, Brighton, Crystal Palace, Manchester United og Everton, mens den 21-årige angriber misser tre kampe i Champions League-gruppespillet. 

Det vides endnu ikke, hvad Pep Guardiola vælger at gøre i Torres' fravær, men Manchester City har på det seneste spillet uden en klassisk angriber, hvilket mestrene nok må forventes at fortsætte med at gøre. I hvert fald har Guardiola i denne sæson foretrukket at bruge Gabriel Jesus på kanten.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.