• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

City-profil afviste Liverpool-transfer: Ville ikke spille under Klopp

Foto: Getty Images

Ilkay Gündogan spillede under Jürgen Klopp i Dortmund, men midtbanespilleren ønskede at prøve sig af under en anden cheftræner, da han i 2016 valgte at forlade den tyske klub. Og derfor afviste Gündogan altså et skifte til Anfield.

Af gram

Ilkay Gündogan forlod i 2016 Dortmund til fordel for Manchester City, men tyskeren afslører nu, at han også kunne være taget til Liverpool.

Gündogans tidligere chef i Dortmund, Jürgen Klopp, var således interesseret i at hente landsmanden til Anfield. Et skifte til Liverpool var dog ikke lige sagen for Gündogan.

Læs også: Heldige City: Uvejr fjerner Peps frygt for Real Madrid-brag

- Jeg tror på, at man skal udfordre sig selv i livet, og jeg prøver altid først og fremmest at udfordre mig selv. Jeg føler ikke, at jeg kan rykke noget eller forbedre mig selv, hvis jeg ikke udfordrer mig selv og bevæger mig ud af min komfortzone, lyder det ifølge Daily Mirror fra Gündogan.

Ville prøve noget nyt
Gündogan ønskede således at prøve sig selv af under en ny træner.

- Jeg havde fire glimrende år med Jürgen, og jeg elsker ham som person og som træner. Men jeg følte, at tiden var kommet til at prøve noget andet. Jeg ønskede at efterlade Dortmund i Dortmund, og jeg ønskede ikke at skulle tænke på den tid, jeg havde med ham, når jeg skiftede til en ny klub. Det var en del af årsagen til, at jeg ikke ønskede at tage til Liverpool.

Ilkay Gündogan har siden skiftet til Manchester City vundet to engelske mesterskaber.

---------------------------

Se Se FC København i den afgørende Europa League-playoff mod HNK Rijeka på Dplay med specialtilbud til clbold.dk og Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...