• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle Lars Gram-Hanssen

City-stjerne bekræfter: Vil skifte til denne klub

Vincent Kompany er ikke kommet flyvende fra start i Anderlecht, men den belgiske stjerne kan nu glæde sig til at få selskab af Kevin De Bruyne engang i fremtiden.

Af gram

Vincent Kompany skiftede denne sommer en rolle som Manchester City-kaptajn ud med et job som spillende cheftræner i Anderlecht - og den belgiske stjerne er kommet elendigt fra start.

Kompany har således kun hentet én sejr efter seks runder af ligaen, og er derudover blevet kritiseret for at 'tro, at han er gud'

Læs også: Kompany slagtet efter håbløs start i ny klub: Tror han er gud

Støtte fra De Bruyne
Kompanys landsholdskammerat og tidligere holdkammerat i Manchester City, Kevin De Bruyne, var dog hurtigt klar med et forsvar for Kompany. Ifølge midtbanespilleren er man nødt til at give Kompany lidt tid til at komme igang. 

Og Kevin De Bruyne tager nu skridtet videre - stjernen slår således fast, at han gerne vil skifte til Anderlecht, når tiden i City er forbi.

- Jeg håber, at han får en lige så fantastisk karriere, som han havde i City. Jeg har sagt til ham, at han skal sørge for en plads på holdet til mig om et år eller syv, når jeg er færdig her. Hvis han vil gøre det for mig, så har jeg allerede mit næste job på plads, lyder det ifølge The Sun fra De Bruyne.

- Jeg kommer helt sikkert til at savne ham i City. 

Overtalt af Kompany
Kevin De Bruyne fortæller, at Vincent Kompany overbeviste ham om at tage til City.

- Dengang City prøvede at købe mig i Wolfsburg, arbejdede Vinny hele tiden på at få mig til Manchester, så vi kunne spille sammen. Han spurgte mig konstant, om jeg var på vej. 'Du er nødt til at komme,' sagde han, og han opfordrede mig konstant til at skifte til City.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...