• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle Lars Gram-Hanssen

City-stjerne: Mourinho stoppede mit Dortmund-skifte

Portugiseren sendte en sms og satte sig på tværs, da den daværende Dortmund-træner Jürgen Klopp ville hente Kevin De Bruyne i Chelsea.

Af gram

Kevin De Bruyne har med tiden udviklet sig til en af de største profiler i Manchester City, men belgieren kunne faktisk være endt i Dortmund.

Spilfordeleren er i dag en af de mest velrespekterede spillere i Premier League, men i belgierens første tid i England havde han det svært i Chelsea.

Læs også: Klopp raser efter livsvigtig sejr: Kun idioter siger den slags

SMS fra Mourinho
José Mourinho var således ikke meget for at give De Bruyne chancen på Stamford Bridge. Alligevel ville portugiseren dog ikke have, at midtbanespilleren tog til Dortmund.

- Da jeg var i Chelsea, var der så mange spekulationer om mit forhold til José Mourinho, men sandheden er, at jeg kun talte med ham to gange. Planen var hele tiden, at jeg skulle udlånes. Så jeg tog til Werder Bremen i 2012, og den sæson gik glimrende. Da jeg kom tilbage til Chelsea sommeren efter, var der en del tyske klubber, der ønskede at købe mig, siger De Bruyne ifølge The Player's Tribune.

- Klopp ville have mig til Dortmund, og de spillede den type fodbold, som jeg nyder at spille. Så jeg troede, at Chelsea måske ville lade mig gå. Men Mourinho sms'ede mig: 'Du bliver her. Jeg vil have dig som en del af det her hold.' Jeg tror, at Mourinho var en smule skuffet, men for at være fair overfor ham, så tror jeg også, at han forstod, at jeg havde behov for at spille. Så klubben endte med at sælge mig, og der var intet problem. Chelsea fik mere end det dobbelte af, hvad de havde givet for mig, og jeg endte i en meget bedre situation i Wolfsburg.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...