• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

CLBOLD.DK TV: Nu skal Tottenhams gulddrøm stå sin prøve

Foto: Getty Images

Hør Tipsbladets Thomas Pyndt fortælle om José Mourinhos Tottenham-mandskab, der lørdag tager imod Manchester City.

Af gram

Lørdag vender Premier League tilbage efter to ugers pause, og det er med lidt af et brag.

Klokken 18.30 tager Tottenham således imod Manchester City. Nummer to mod nummer 10. 

Læs også: CLBOLD.DK TV: Sådan ender top-seks i Premier League

Inden sæsonen havde de fleste nok forventet, at det ville være Pep Guardiolas tropper, der ville ligge i toppen, og Mourinhos mandskab, der ville rode rundt i midten af tabellen. Sådan er det altså ikke gået. Tottenham har vundet alle klubbens tre seneste ligakampe, mens Manchester City blot har vundet en enkelt af klubbens tre seneste ligakampe. 

Ét år med Mourinho
Men hvad er der egentlig sket i Tottenham? I dag er det præcist et år siden, at José Mourinho blev ansat som cheftræner i London-klubben, og i videoafspilleren ovenfor taler CLBOLD.DK-redaktør Lars Gram-Hanssen med Tipsbladets Thomas Pyndt om Mourinhos arbejde i Tottenham. 

Portugiseren har vundet fem af sine otte mesterskaber i sæson nummer to i de forskellige klubber, hvor han har været. Men hvad er der med her second season-Mourinho-fænomen?

Hør Thomas Pyndt fortælle om Mourinhos særlige mentalitet - og husk at købe fredagens printudgave af Tipsbladet, hvor du kan læse Thomas Pyndts artikel om Tottenhams gulddrøm. 

Du får Tipsbladet med, når du køber Ekstra Bladet om fredagen. Du kan også få et abonnement på fredagsavisen - læs mere her.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...