• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Conte forklarer Inter-exit og Tottenham-afvisning

Foto: Getty Images

Antonio Conte har nu uddybet, hvorfor han ikke er desperat efter et finde et nyt cheftrænerjob.

Af gram

Antonio Conte vandt Serie A med Inter i denne sæson, men den italienske stjernetræner valgte alligevel at forlade Milano-klubben. 

Conte har efterfølgende været på ferie på Ibiza med den tidligere Juventus-cheftræner Andrea Pirlo, og efter hjemkomsten har Christian Eriksens tidligere chef nu forklaret, hvorfor han smuttede. 

- Det, jeg kan sige, er at mit projekt aldrig ændrede sig. Men det er meningsløst at tale om det her nu. Jeg ønsker ikke at skabe kontroverser eller at tale om transfers. Jeg respekterer Zhang (Inters præsident, red.) og jeg takker ham for at vælge mig. Jeg elsker Inter, klubben og dens fans, lyder det således, ifølge La Gazzetta dello Sport, fra Antonio Conte. 

- Jeg ønsker alt det bedste for Simone Inzaghi, for han er en meget talentfuld og ambitiøs træner. Jeg ønsker alt det bedste for Inter. 

Skuffet over Moratti
Den tidligere Inter-præsident Massimo Moratti har kritiseret Antonio Conte efter exittet, hvor Moratti argumenterede for, at Conte 'manglede den emotionelle forbindelse til klubben, samt viljen til at tage en udfordring op'. Og Conte vil ikke lægge skjul på, at han ikke er tilfreds med Morattis udtalelse.

- Jeg kan ikke benægte, at hans ord gjorde mig bitter og skuffet, lyder det således fra Conte, der dog tilføjer, at Moratti efterfølgende har undskyldt. 

Klar til at blive hjemme
Ifølge BBC var Antonio Conte i sidste uge i fremskredne forhandlinger med Tottenham, men dialogen blev herefter lukket ned. I sin forklaring af sit Inter-exit indikerede Conte samtidig, hvorfor han ikke valgte at tage til Tottenham.

- Markedet afgør prisen, men hvis jeg havde været besat af penge, så ville jeg i fortiden være blevet de steder, jeg var. Jeg ville have accepteret kompromiser og underskrevet nye kontrakter. I stedet har jeg øje for projekter, og jeg er klar til at blive hjemme, hvis der er noget, der ikke overbeviser mig. Det handler om vision, ærlighed og principper. 

- Generelt kan jeg godt lide udfordringer, og jeg har accepteret mange af dem i løbet af min karriere. Selv de topklubber, jeg har trænet, var aldrig favoritter, da jeg ankom. Men hvis der er noget, der ikke overbeviser mig, så foretrækker jeg at blive hjemme. 

Dermed lyder det altså til, at Antonio Conte meget vel kan finde på at tage et sabbatår, ligesom italieneren gjorde efter fyringen i Chelsea i 2018. 

Læs også: - Conte havde for store ambitioner til Spurs

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...