• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Conte forklarer uventet fravalg af formstærk Eriksen

Foto: Getty Images

Antonio Conte valgte at satse på fysikken i mandagens hjemmekamp mod Joakim Mæhle og Atalanta. Og det var en prioritering, der sendte Christian Eriksen tilbage på bænken.

Af gram

Efter fem kampe med Christian Eriksen i startopstillingen valgte Antonio Conte mandag at give Arturo Vidal chancen fra start i mandagens opgør mod Atalanta. 

Den tidligere Barcelona-profil overbeviste ikke ligefrem, og chileneren blev afløst af Eriksen allerede syv minutter inde i anden halvleg. Efter blot to minutter på banen smækkede Eriksen så det hjørnespark ind i Atalantas felt, som førte til Milan Skriniars mål, der blev kampens eneste. Efter slutfløjtet forklarede Antonio Conte, hvorfor han havde foretrukket Vidal i startopstillingen. 

- Jeg valgte Arturo for at spille med mere fysik under svære arbejdsbetingelser. Atalanta satser med seks spillere på dødbolde, og de er et meget fysisk hold. Han arbejdede godt, og han er ved at komme tilbage i god form. Han kan vokse meget, og det er han nødt til, lød det således, ifølge FCINTER1908, fra Conte.

Inter-bossen var dog også glad for Christian Eriksens indhop. 

- Det gav mig tilfredsstillelse at se Eriksen gå på banen med den rette attitude, og med masser af karakter, både offensivt og defensivt. Så tak til ham og tak til os, som fik ham til at forstå visse dynamikker. I dag er Eriksen helt sikkert en spiller, jeg kan stole på, lød det således fra Antonio Conte.

Vidal overbeviste ikke
Ifølge den tidligere Inter-spiller Daniele Adani gjorde Arturo Vidal ikke meget for at overbevise Antonio Conte.

- Eriksen kom ind, og efter ét minut lagde han det indlæg, der førte til målet. Jeg ville have skiftet Sanchez ind i stedet for Lautaro som det første. Eriksen bør være en af de tre faste på midtbanen. Vidal er Contes mand, men her til aften begik han igen mange fejl, lød det således, ifølge Bobo TV, fra Adani.

Inters næste kamp er på søndag mod Torino.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...