• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle Morten Gram-Hanssen

Conte rasende på Inter-mandskab: Låste dem inde i en time

Foto: Getty Images

Antonio Conte var bestemt ikke tilfreds med sit Inter-mandskab, oven på nederlaget til Bologna søndag.

Af gram-hanssen

Efter en stærk start på sæsonen, er Inter sakket alvorligt bagud i den italienske titelkamp, hvor man nu er 11 point efter Juventus efter gårsdagens 2-1-nederlag til Bologna. 

Inter-manager Antonio Conte var angiveligt rasende på sit mandskab efter kampen, ifølge The Mirror, der skriver, at Conte 'låste' truppen inde i omklædningsrummet i en time for at skælde dem ud. 

Læs også: Inter-legende med skarp kritik af Eriksen: Leverer ikke nok

Conte havde imidlertid også tid til at tale lidt med journalisterne efterfølgende. 

- Skuffelsen er enorm, i hvert fald for mig personligt. Jeg håber, at spillerne også føler bare 1% af mine skuffelse, lød de slukørede udtalelser fra Conte. 

- Jeg er vred på mig selv, fordi jeg manageren. Det er mit ansvar. Det er mig, der skal styre situationen, og det er rigtigt, at jeg er rigtig vred, men primært på mig selv. Og så tænker jeg, at spillerne også må være vrede på dem selv. 

Inter har ganske lidt at spille for i denne sæson, idet de formentlig er ude af titelkampen, mens Champions League-kvalifikation til næste sæson for længst er sikret. 

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...