• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Conte roser Eriksen efter hårdt tilkæmpet Inter-sejr

Foto: Getty Images

Antonio Conte var tilfreds med Christian Eriksens præstation i Inters 2-1-sejr over Sassuolo, hvor Romelu Lukaku og Lautaro Martinez kom på tavlen for hjemmeholdet.

Af gram

Christian Eriksen blev onsdag tildelt rollen som det centrale anker på Inters midtbane, da holdkammeraten Marcelo Brozovic havde karantæne i hjemmekampen mod Sassuolo. 

Og den danske landsholdsstjerne gjorde en fin figur, selvom han blev udskiftet efter 59 minutter, hvor Inter var foran med 1-0, efter Romelu Lukakus hovedstødsmål i første halvleg. Lautaro Martinez øgede til 2-0 kort efter Eriksens exit, men en sen reducering af Sassuolo betød, at kampen endte med at blive neglebidende spændende for Antonio Contes mandskab. 

Tilfreds Conte
Inter formåede dog at hive holdets tiende sejr i Serie A i træk hjem, og efter slutfløjtet var der ros til Christian Eriksen fra Antonio Conte. 

- I mine øjne er han ved at udvikle et facet af sit spil, som han måske ikke udførte så godt tidligere. Den italienske liga er meget taktisk, og alle spillere får chancen for at bevise sig. Han er en spiller, der vokser. Han kan blive endnu bedre. Han spillede foran bagkæden, og han gjorde det, jeg bad ham om, lød det, ifølge DAZN, fra Antonio Conte. 

Med sejren over Sassuolo har Inter nu et hul på 11 point ned til Milan, der ligger på andenpladsen i Serie A. Inters næste kamp er på søndag klokken 12.30 mod Cagliari. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...