Video : Tipsbladet
Generelle

Conte roser Eriksen efter hårdt tilkæmpet Inter-sejr

Antonio Conte var tilfreds med Christian Eriksens præstation i Inters 2-1-sejr over Sassuolo, hvor Romelu Lukaku og Lautaro Martinez kom på tavlen for hjemmeholdet.

Christian Eriksen blev onsdag tildelt rollen som det centrale anker på Inters midtbane, da holdkammeraten Marcelo Brozovic havde karantæne i hjemmekampen mod Sassuolo.

Og den danske landsholdsstjerne gjorde en fin figur, selvom han blev udskiftet efter 59 minutter, hvor Inter var foran med 1-0, efter Romelu Lukakus hovedstødsmål i første halvleg. Lautaro Martinez øgede til 2-0 kort efter Eriksens exit, men en sen reducering af Sassuolo betød, at kampen endte med at blive neglebidende spændende for Antonio Contes mandskab.

Tilfreds Conte
Inter formåede dog at hive holdets tiende sejr i Serie A i træk hjem, og efter slutfløjtet var der ros til Christian Eriksen fra Antonio Conte.

- I mine øjne er han ved at udvikle et facet af sit spil, som han måske ikke udførte så godt tidligere. Den italienske liga er meget taktisk, og alle spillere får chancen for at bevise sig. Han er en spiller, der vokser. Han kan blive endnu bedre. Han spillede foran bagkæden, og han gjorde det, jeg bad ham om, lød det, ifølge DAZN, fra Antonio Conte.

Med sejren over Sassuolo har Inter nu et hul på 11 point ned til Milan, der ligger på andenpladsen i Serie A. Inters næste kamp er på søndag klokken 12.30 mod Cagliari.