• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Conte roser Eriksen efter sæsonens første ligamål

Foto: Getty Images

Christian Eriksen fik ros af chefen efter søndagens 1-1-kamp mod Napoli, hvor den 29-årige dansker udlignede for gæsterne i anden halvleg.

Af gram

Christian Eriksen scorede fire mål i sin første sæson i Inter, men i den danske landsholdsstjernes anden sæson i Milano-klubben skulle vi helt frem til april, før midtbanespilleren kom på tavlen i ligaen. 

Inter gæstede søndag Napoli i den 31. spillerunde, og her kom Christian Eriksen altså på tavlen, da den 29-årige dansker sendte udligningen i netmaskerne fra kanten af feltet efter 55 minutter. Inter måtte i sidste ende nøjes med 1-1 mod Napoli, men efter slutfløjtet var Antonio Conte klar med ros til Eriksen, der startede inde i fjerde kamp i træk. 

- Jeg fik tid til at arbejde med ham, og han forstod, at fodbold består af to faser: Den offensive og den defensive. Italiensk fodbold er taktisk, så det tog noget tid at forstå. Vi prøvede på enhver tænkelig måde at finde plads til ham som spilfordeler. Jeg er overbevist om, at han kan levere endnu, endnu mere. Jeg er her for at hjælpe ham. Han har øget sin aggressivitet og intensitet, og det har hjulpet os, lød det således, ifølge Sky Sport, fra Conte. 

Med 1-1-resultatet mod Napoli blev Inters forspring til Milan reduceret til ni point. Christian Eriksen og kompagni skal i aktion igen allerede onsdag, hvor der venter en udekamp mod Spezia. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...