• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Coutinho langer ud efter Barça og Liverpool: Folk er sødere i Bayern

Foto: Getty Images

Philippe Coutinho er lykkelig efter skiftet til Bayern München. Ifølge brasilianeren er stemningen meget bedre i den tyske klub, end den er i Barcelona og Liverpool.

Af gram

Efter en svær tid i Barcelona er Philippe Coutinho draget videre til Bayern München, og brasilianeren er faldet godt til i det tyske. 

Coutinho er særligt imponeret over atmosfæren i Bayern München. Teknikeren har haft det svært i det seneste halvandet år, hvor han ikke slog til i Barcelona. Men stjernen slår fast, at han er på vej op i omdrejninger igen, efter sit skifte.

Læs også: Glad Coutinho: Denne holdkammerat har hjulpet mig meget i Bayern

- I de første par dage viste de mig faciliteterne. Jeg mødte mine holdkammerater og trænerne. Hver dag er jeg i lidt bedre humør. Jeg er meget lykkelig, lyder det ifølge Sky fra Coutinho.

Mere familiestemning
Ifølge Philippe Coutinho er Bayern München anderledes fra Barcelona og Liverpool.

- Bayern er mere som en familie end mine tidligere klubber. Jeg ved, at der en atmosfære i Liverpool. Men der er endnu mere familiestemning her. 

Coutinho udpeger desuden Thiago som den holdkammerat, der har hjulpet ham mest med at falde til i Bayern München.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...