• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle Victor Samuel Risager

Cristiano Ronaldo scorede fire mål i vigtig Portugal-sejr

Foto: Getty Images

Cristiano Ronaldo scorede imponerende fire mål I Portugals sejr over Litauen tirsdag aften.

Af risager

Portugal har ikke haft en optimal EM-kvalifikation hidtil, men tirsdag aften sikrede de sig en vigtig sejr i Litauen i en kamp, hvor Cristiano Ronaldo scorede hele fire mål.

Portugal kom først på måltavlen i Litauen, da Cristiano Ronaldo scorede allerede efter syv minutter på et straffespark, der var blevet dømt for hånd på bolden.

Før pausen fik Litauen ellers bragt balance i regnskabet. På et hjørnespark kom forsvarsspilleren Vytautas Andriuskevicius først på bolden og headede bolden i mål via stolpen.

I anden halvleg var Cristiano Ronaldo imidlertid på spil igen, da han scorede yderligere tre mål.

Det første kan Juventus-stjernen især takke Litauens keeper, Ernestas Setkus, for. Ronaldo sendte en afslutning afsted fra kanten af feltet, men selvom det burde have været en ganske almindelig redning, fik Ernestas Setkus slet ikke kontrol over bolden, og den endte i stedet i mål.

To minutter efter kom Ronaldo igen på tavlen, da han fik prikket bolden i mål efter et indlæg af Bernardo Silva. Selvsamme Bernardo Silva lagde også op til Ronaldos fjerde og sidste mål med et kvarter igen, da Ronaldo sendte bolden i mål med en kølig afslutning efter et kontraangreb.

William Carvalho scorede kampens sidste mål til 5-1 i overtiden, og sejren betyder, at Portugal nu har hentet otte point på fire kampe i EM-kvalifikationen. I gruppe B er de nummer to, mens Ukraine topper gruppen med 13 point efter fem kampe.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...