• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle Kristian Porse

Dårlig stil? Ronaldo brød transferpagt med Juve

Foto: Getty Images

Ifølge The Mirror havde Cristiano Ronaldo og Juventus en transferpagt, som portugiseren brød, da han valgte at skifte til Manchester United sent i transfervinduet.

Af porse

Da Cristiano Ronaldo skiftede til Manchester United få dage før transfervinduet smækkede i, brød han en aftale, som han havde lavet med Juventus. 

Det skriver det engelske medie The Mirror. 

Ifølge mediet havde den portugisiske stjerne og italienerne en aftale om, at hvis han ønskede at skifte klub denne sommer, skulle det være på plads inden den 15. august. 

På den måde ville Juventus have god tid til at finde den rette afløser for den 36-årige stjerne. 

Det var blandt andet også derfor, at cheftræneren i Juventus Massimiliano Allegri virkede så skråsikker, da han efter den 15. august flere gange udtalte, at Ronaldo med sikkerhed ville blive i klubben. 

Sådan endte det dog ikke, for den 27. august blev det officielt, at Cristiano Ronaldo ville skifte tilbage til sin tidligere klub Manchester United. 

Dermed brød den portugisiske stjerne sin transferpagt med Juventus, der pludselig kun havde knap fire dage til at erstatte ham. 

Ifølge The Mirror var Ronaldo desperat efter at komme væk, og derfor valgte han at se bort fra aftalen. 

Samtidig skriver mediet, at Juventus i sidste ende var okay med skiftet, fordi de var så økonomisk pressede, at en transfersum samt frigivede lønkroner var godt for dem. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.