• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Dårligt nyt for Eriksen: Zidane siger nej tak til danskeren

Foto: Getty Images

Real Madrids ledelse er meget opsatte på at hente Christian Eriksen, men cheftræner Zinedine Zidane har fået stor indflydelse i klubben. Og franskmanden er kun interesseret i at hente Paul Pogba.

Af gram

Christian Eriksen udtalte for nyligt, at han gerne vil prøve noget nyt i næste sæson, og den danske stjerne erkendte, at Real Madrid er en af de få klubber, der kan beskrives som et skridt op, i forhold til Tottenham.

Men ifølge den spanske avis Marca skal danskeren ikke sætte næsen op efter et skifte til Bernabéu til sommer. 

Læs også: Deadline Day LIVE: Bendtner præsenteret i FC København

Zidane vil kun have Pogba
Avisen skriver således, at cheftræner Zinedine Zidane kun er interesseret i at hente Paul Pogba til sommer. Zidane har således ingen interesse i at hente Eriksen.

Real Madrid skal nu arbejde på at overtale Pogba til at komme til La Liga. Madrilenerne er angiveligt klar til at lokke Pogba med en seks-årig kontrakt. 

Zidane mener, at Pogba vil bidrage med kvalitet, lederskab og en god stemning i truppen. Pogba taler i forvejen perfekt spansk, da hans kone er bolivianer. 

Christian Eriksen var en høj prioritet for ledelsen i Real Madrid, men danskeren må tilsyneladende vinke farvel til sit skiftet, idet Zidane kun er interesseret i Pogba.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...