• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle Lars Gram-Hanssen

Dårligt nyt for Solskjær: Må undvære Lukaku i kvartfinale

Den formstærke belgier ser ud til at misse lørdagens F.A. Cup-opgør mod Wolverhampton med en fodskade.

Af gram

Manchester United står lørdag overfor en svær udekamp mod Wolverhampton i kvartfinalen af F.A. Cup'en, og nu ser det ud til, at Ole Gunnar Solskjær må undvære den ellers formstærke Romelu Lukaku.

Ifølge den engelske avis Daily Mail døjer belgieren med en fodskade, der holder ham ude af opgøret. Det er dårligt nyt for Solskjær, der i forvejen må undvære Alexis Sanches, Jesse Lingard og Juan Mata til opgøret.

Læs også: Medie: Solskjær kræver forstærkninger til fire positioner

Lukaku pådrog sig angiveligt skaden i sejren over Paris Saint-Germain og forværrede den efterfølgende i sidste weekends nederlag til Arsenal. Belgieren har været igennem behandling for skaden, men forventes ikke at blive klar. Det er også tvivlsomt, om Lukaku bliver klar til Belgiens kampe mod Rusland og Cypern.

Skadessituationen lysner generelt
Skaden kommer på et ærgerligt tidspunkt for Lukaku, der efter en svær periode pludselig scorede seks mål på blot tre kampe. 

Mens Solskjær må se bort fra en håndfuld offensivspillere, så er holdets skadessituation generelt ved at lysne en smule. Således vendte Nemanja Matic og Anthony Martial tilbage mod Arsenal, mens også Ander Herrera forventes at være klar igen til Wolverhampton-kampen.

Jesse Lingard og Juan Mata forventes at være klar igen efter landskampspausen, mens Sanchez må sidde ud i en måneds tid.

Med skaden til Lukaku tegner det til, at Solskjær vil stille op i en 4-4-2-opstilling mod Wolverhampton, med Martial og Rashford på toppen.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...