• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Daniel Wass' holdkammerat sviner Valencia-boss: Tak for at ødelægge alt

Foto: Getty Images

Det sejler i den spanske storklub Valencia, hvor midtbanespilleren Geoffrey Kondogbia nu har valgt at gå i flæsket på klubbens præsident.

Af gram

Der foregår en masse mærkelige ting i Valencia i disse dage, og nu har midtbanespilleren Geoffrey Kondogbia så valgt at tage bladet fra munden. 

Den franske midtbanespiller har således valgt at gå i flæsket på Valencias klubpræsident, Anil Murthy, der, ifølge Football Espana, har valgt at blokere Kondogbias skifte til Atlético Madrid. 

Læs også: Spansk storklub i knæ: Har sat hele holdet til salg - på nær én spiller

- Du har allerede ødelagt et ambitiøst projekt, men det var åbenbart ikke nok for dig. Du skulle også føre træneren, og til sidst også mig, bag lyset. Tak, Anil Murthy, lyder det således på Instagram fra Kondogbia. 

En synkende skude
Valencias ejer, Peter Lim, har tilsyneladende besluttet sig for at sælge alle de spillere, han kan, og ifølge Football Espana har det fået den nyansatte cheftræner, Javi Gracia, til at true med at sige op. 

Gracia er således rasende over, at flere profiler er blevet solgt, mens ingen forstærkninger er blevet hentet. Udover anføreren Dani Parejo sagde Valencia i det forgangne vindue også farvel til bærende profiler som Rodrigo, Ferran Torres og Francis Coquelin. 

---------------------------
Se masser af fede Europa League-kampe med Tottenham, Arsenal, Leicester og Napoli på Dplay - spotpris til Clbold.dk og Tipsbladet.dk's -læsere. SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...