• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Danskerklubs målmand: Coronavirus er blevet skabt i et laboratorium

Foto: Getty Images

Ifølge Genoa-keeperen Mattia Perin er coronavirus blevet skabt i et laboratorium.

Af gram

Serie A-klubben Genoa blev tidligere på måneden ramt af et voldsomt udbrud af coronavirus, hvor hele 17 spillere testede positiv, heriblandt danskerne Lasse Schöne og Lukas Lerager. 

Det betød blandt andet, at en ligakamp mod Torino måtte udsættes. 

Læs også: Lasse Schöne-agent raser: Lægger sag an mod Genoa

Og i kølvandet på den voldsomme oplevelse har Genoas målmand, den tidligere Juventus-keeper Mattia Perin, nu valgt at lufte en opsigtsvækkende konspirationsteori.

- Jeg er fuldstændigt overbevist om, at det hele er blevet skabt i et laboratorium, og at det ikke er kommet fra et dyr, lyder det ifølge den italienske avis La Repubblica fra Perin. 

Respektløs behandling
Mattia Perin mener samtidig, at Genoa er blevet behandlet respektløst efter det store udbrud i spillertruppen. 

- Det kunne være sket hvor som helst. Hvis vi var Real Madrid, Inter eller Juventus, så var vi helt sikkert blevet behandlet mere respektfuldt. Vi kan ikke bebrejde sygdommen, men det er noget, der kan for enhver. Vi har været meget forsigtige. Ingen tager deres maske af, vi respekterer reglerne og kravet om distance. Men på banen er det selvfølgeligt uundgåeligt, at man kommer i kontakt med hinanden. 

---------------------------
Se masser af fede Europa League-kampe med Tottenham, Arsenal, Leicester og Napoli på Dplay - spotpris til Clbold.dk og Tipsbladet.dk's -læsere. SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...