• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle Kristian Porse

De Boer om de Ligt: Tror ikke PSG vil være hans bedste mulighed

Foto: Getty Images

Ifølge Ronaldo de Boer bør Matthijs de Ligt ikke skifte til Paris Saint-Germain, da han ikke mener, at spillerens spillestil vil udvikle sig hos franskmændene, som han i øvrigt ikke anser som værende iblandt verdenseliten.

Af porse

Transfersagaen om Matthijs de Ligt har efterhånden stået på i en måneds tid, og det lader ikke til, at spilleren endnu har truffet et valg om, hvilken klub han vil skifte til. 

De seneste rygter sender den hollandske midtstopper til Paris Saint-Germain, og hans agent Mino Raiola er angiveligt i Paris for at diskutere franskmændenes tilbud. PSG er dog ikke den rette destination for den 19-årige hollænder, hvis man spørger den ene af de Boer-brødrene. Ronaldo de Boer, der er tvillingebrødre med den tidligere Ajax-træner Frank de Boer, mener nemlig ikke, at de Ligt vil komme til at udvikle sig i PSG. Han peger på Manchester City eller FC Barcelona som de bedste klubber for de Ligt at tage til. 

- Jeg tror ikke, at det vil være den bedste mulighed for ham at tage til Paris Saint-Germain. Det er et godt hold, men de er ikke iblandt eliten, og hans spillestil vil ikke komme til at udvikle sig der. Manchester City eller Barcelona vil være de bedste steder for hans spillestil. Det er jeg sikker på. Han er en virkelig talentfuld spiller, der kommer fra en fantastisk sæson. Hans spillestil vil passe ind hos Barca, fordi der ikke er så meget forskel på deres og Ajax'. Han bliver en succes, siger han ifølge Sport English. 

Det er endnu uvist, hvor de Ligt skifter hen. Spilleren har senest forklaret, at han vil bruge sin ferie til at beslutte sig. 

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...