Video : Tipsbladet
Generelle

De Ligt får flere hug efter ny stor fejl: Utilgiveligt og naivt

Matthijs de Ligt får endnu engang tæsk af den italienske presse, efter at hollænderen søndag aften begik et klodset straffespark i topkampen mod Inter.

Matthijs de Ligt har fået meget kritik for sin første tid i Juventus, og hollænderen har da også selv erkendt, at det ikke har været godt.

Den unge stjerne gjorde sig også uheldigt bemærket i søndagens topkamp mod Inter, da han begik et straffespark ved at røre bolden med armen. Lautaro Martinez omsatte straffesparket til scoring for Inter.

Utilgiveligt
Og i de italienske medier får Matthijs de Ligt nu igen hug. Ifølge Sport Mediaset spillede hollænderen 'naivt'.

- Det er utilgiveligt at stikke din albue ud i en duel. På den måde beder man om problemer, lyder kritikken.

Matthijs De Ligt skulle forsøge at neutralisere Romelu Lukaku, men belgieren var svær at kontrollere.

- Lukaku lavede tunnel på ham før pausen, og De Ligt så altid usikker og utilstrækkelig ud i defensiven.

Tager for mange chancer
I avisen Corriere della Sera blev De Ligts rolle i straffesparkskendelsen omtalt som 'klodset.'

- Han står hele tiden højt, men han mister overblikket, og han giver for meget plads væk bag sig. Han tager for mange chancer hele tiden, lyder kritikken.

Også i La Stampa var vurderingen, at hollænderen så tvivlsom ud. De Ligts præstation blev betegnet som 'ikke strålende.'

Trods Matthijs de Ligts fejl endte Juventus med at vinde topkampen med 2-1. Gonzalo Higuaín scorede sejrsmålet med ti minutter tilbage.